Nurgle

Melko resuisessa kunnossa ja punkkien peittämänä Nurgle (ent. Katti) muutti Käpälämäestä uuteen kotiin Forssaan syksyllä 2015. Aluksi uusi arki suijui mukavasti ja kissasta kuoriutui komea poika, mutta pian kävi kuitenkin ilmi, että kodin vanhemmat kissat pelottivat liian paljon ja alettiinkin pohtia, että olisiko Nurglen parempi päästä sellaiseen kotiin, jossa se saisi olla ainoa kissa. Tällainen koti onneksi löytyi pian ja Nurgle pääsi muuttamaan Hyvinkäälle. Siellä on nyt elelty mukavasti jo reipas vuosi ja hyvin on mennyt.

Nurgle ei vieläkään erityisemmin viihdy sylissä (ellei ole ruokaa osallisena tilanteessa), mutta tulee joka ilta viereen nukkumaan ja odottaa aamulla kellon soidessa sängyn vieressä. Ruoka tuntuu maistuvan hyvin ja makukarttakin on laajentunut. Alkuun Nurgle pelkäsi jalkoja, mutta nykyään tykkää tulla silitetyksi niillä. Nurgle jahtailee mielellään leluja ja öisin joutuu ottamaan äänekkäimmät pois, jotka sitten ovat löytäneet tiensä lattialle aamuun mennessä.

Talvella Nurglelle puhkesi astma, mutta onneksi lievänä. Lääkkeet uppoavat hyvin tonnikalaan piilotettuna ja astmapiippuun totutellaan herkuilla motivoiden.

― Juuso