Manu

Manu ja hänen sisaruksensa loukutettiin syys-/lokakuussa 2020 Loimaan rautatieaseman läheisyydestä. Koko pentue oli hyvin arka ja turvautuivat aina toisiinsa. Meidän silmiimme ilmoitus silloisesta Markusta osui vasta marraskuun alkupuolella, kun olimme menettäneet toisen rakkaan kissoistamme. Olimme heti varmoja, että Manu voisi täyttää edesmenneen kissamme paikan sydämmessämme. Tuumasta toimeen ja laitoimme viestiä Käpälämäkeen ja sovimme ajan, milloin Manua voisi mennä katsomaan paikan päälle. Muutaman päivän jälkeen olimme käyneet katsomassa Manua ja olimme varmoja, että hän on meidän tuleva kissa. Eikä aikaakaan, kun Manu muutti meille 15.11.2020 toisen kissamme kaveriksi.

Manu ja Lilli ovat noin 2 kuukauden ikäerolla olevat maatiaiskissat. Heistä tuli heti parhaat kaverit ja hyvinki aran Manun kotiutumista todellakin auttoi se, että kaverina oli todella ihmisrakas ja sosiaalinen kissa Lilli. Lillin avulla Manu tottui ihmisiin hyvinkin nopeasti ja oppi, että ihmisetkin voivat olla mukavia ja huolehtivaisia.

Nykyään Manu on yhden ihmisen varsinainen sylivauva, mutta tosi sosiaalinen ja hellyydenkipeä tuttujen ihmisten keskuudessa. Vieraat ihmiset ja kovat äänet vielä pelottavat Manua aina välillä. Kylmäkuivatut kananpalat ja matabi-lelut ovat tämän hurmurin suurimmat intohimot! 😍 Manu tykkää nykyään myös ulkoilla tarhassa vaikka aluksi ulkona oleminen oli pelottavaa.

― Tuuli, Loimaa