Käpälä ja Hillevi

7.4.2016
”Pieni” ukkeli eli Käppänä, nykyisin Käpälä, sopeutui hyvin uuteen kotiin heti alusta asti. Pienen tutkintakierroksen, vessareissun sekä ruokailun jälkeen oma paikka löytyi makuuhuoneen sohvalta, jonka viereisestä ikkunasta näkee hyvin pihalle ja tielle! Herra Käpälä on itse rauhallisuus eikä jaksa edes kiinnostua talouden muista tyttökissoista, vaikka nuorimmainen tyttökissamme onkin melko utelias ja haluaa aina tutustua kaikkiin uusiin tulijoihin perusteellisesti!

Aiomme hankkia hiukan isomman kuljetusboksin Käpälälle, jotta saamme vietyä häntä myös ulos kissatarhalle. Toivottavasti Käpälä tykkää ulkoilla siellä, samoin kuin teki Käpälämäessäkin! Tarhasta löytyy kissojen oma koppi, kiipeily- sekä raapimapuu ja myöhemmin hankimme sinne vielä pienen tuolin ja pöydänkin!


Päivitys 23.5.2016
Päivitys: Hillevi-kissa oli meille ainakin hyvä valinta, sillä Hillevistä tuli meidän aiemmin hankitun Kuku-kissan hyvä kaveri ja meno on välillä todella kovaa kun kaksi samantapaista kissaa leikkii keskenään. Eli vauhtia ei meidän perheestä kyllä puutu, siitä tämä kaksikko pitää huolen! Leikkautimme Hillevin toukokuussa 2016, jossa samalla sai rokotukset sekä turvasirun.

Myös Käpälästä on tullut ihan leikkisä kissa, vaikka iso kaveri onkin (ja isotassuinen, joten nimi on ainakin kohdillaan!). Hän tykkää kovasti jahdata erilaisia vetoleluja ja kissanminttulelut ovat lempileikkikaluja! Hankimme Käpälää varten myös kunnon häkin kuljetuksia varten, jotta on mukavampi käydä eläinlääkärillä!


Päivitys 28.6.2016
Käpälä on hyvässä kunnossa eli ruoka maittaa, samoin kuin ulkoilukin, eli saimme rakennettua kissoille käytävän talolta kissatarhaan ja tarhalla on kova kuhina kun kaikki kissamme haluavat käydä siellä kiipeilemässä tai piiloutumassa kissankoppiin tai pyörimään hiekassa! Varsinkin Käpälä on onnensa kukkuloilla kun saa kiivetä puuhun tai kopin katolle ja tarkkailla sieltä lintuja. Varsinkin joen toisella puolella olevat kurjet ovat ihmeellisiä, samoin kuin muurahaiset ja muut ötökät! Ne ovat aina yhtä mielenkiintoisia seurattavia! Käpälä kävi myös rokotuksissa ja sirutettavana kesäkuun alussa. Häneltä ei löytynyt aiempaa sirua, mikäli sellaista on edes ollutkaan! Eli hänet on nyt rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun, samoin kuin Hillevikin!

― Sirpa, Loimaa