Inka

Lokakuussa 2021 jouduimme luopumaan rakkaasta Pauli-koirasta. Vielä samalla viikolla näin Käpälämäen ilmoituksen kissanpennusta, joka herätti huomion erityisellä värityksellään. Lähetin kuvan miehelleni, joka käski varaamaan kissan heti! Lähdimme hakemaan Inka-kissaa salaa lapsiltamme. Kyllä yllätys oli melkoinen, kun he sitten näkivät pienen n. 4 kk vanhan kissanpennun!

Aluksi Inka oli kovin arka, saimme leikkiä etsiviä hakiessamme pentua milloin mistäkin paikasta, muun muassa eri kaapeista ja sänkyjen välistä. Muutamassa päivässä Inka kuitenkin kotiutui. Maija-kissamme ei aluksi innostunut uudesta tulokkaasta, mutta aika pian hän hyväksyi Inkan, onneksi. Ensimmäiset päivät kovasti sähistiin ja taisi Maija juosta Inkaa karkuunkin. Nyt Inka ja Maija leikkivät yhdessä ja hoitavat myös toisiaan. Joskus kyllä Maija sähästää, kun haluaa olla rauhassa.

Inka on valloittanut meidän kaikkien sydämet – hän on juuri sitä mitä kaipasimme ja paljon enemmän! Hän toi tullessaan lohdustusta ja paljon, paljon iloa! Hän rakastaa meitä kaikkia! Viihtyy sylissä ja moottori käynnistyy välittömästi silittäessä. Inka auttaa vauvan hoidossa nuolemalla puurot vauvan poskilta, ja koululaisia hän auttaa mielellään läksyjen tekemisessä. Hän myös auttaa perheemme lihansyöjiä pysymään hyvissä linjoissa varastamalla kinkut leivän päältä silmän käänteessä. En tiedä, miten ihmeessä olemme tulleet toimeen ilman häntä!

Kiitos Jesylle ja Käpälämäelle ihanasta Inkasta! ♥

― Päivi perheineen